Editura si Tipografie
Site-ul nostru in limba romana Site-ul nostru in limba engleza
 
 
 
Colectii
 
 
In pregatire
SUPORT
TELEFONIC
 
0256 204 816, 0256 490 262, 0724 031 751, 0744 610 802
 
Obiective & Misiune
 

Eurostampa este o societate privată cu capital integral românesc.

 

OBIECTIVE

 1. Creşterea cifrei de afaceri a firmei.

 2. Creşterea competitivităţii serviciilor prestate.

 3. Publicarea unor lucrări reprezentative în domeniile umaniste şi ştiinţifice.

 4. Consolidarea şi promovarea colecţiilor.

 5. Încurajarea publicaţiilor colective şi a proceedingurilor.

 6. Publicarea de cărţi în limbi străine.

 7. Sprijinirea autorilor tineri valoroşi.

 8. Dezvoltarea reţelei de publicaţii periodice cu caracter ştiinţific şi cultural şi indexarea în baze de date internaţionale.

 9. Publicarea în limba engleză, pe pagina web a editurii, a abstractelor de la publicaţiile ştiinţifice periodice.

 10. Constituirea unui colectiv de referenţi pentru fiecare colecţie de carte ştiinţifică.

 11. În cadrul colecţiilor dorim dezvoltarea unor nuclee de cercetători, iar pe termen lung avem intenţia de a iniţia seriile de autor prin sprijinirea autorilor care publică constant carte ştiinţifică şi carte universitară în editura noastră.

 12. Vizibilitatea publicaţiilor la nivel naţional şi internaţional prin încheierea unor parteneriate de colaborare cu bibliotecile universitare interesate de publicaţiile noastre.

 13. Expedierea cataloagelor informaţionale la toate bibliotecile central universitare din ţară, dar şi la cele specializate.

 14. Semnarea unor parteneriate cu difuzori de carte la nivel naţional şi internaţional pentru a creşte vizibilitatea editurii.

 15. Conştientizarea întregului personal pentru a acţiona în vederea aplicării cerinţelor privind managementul calităţii - conform standardului SR EN ISO 9001:2001 - la toate activităţile desfăşurate şi îmbunătăţirea continuă a SMC implementat în editură şi tipografie.

 

VALORILE FIRMEI

Valorile pe care ne bazăm pentru a duce la îndeplinire misiunea firmei sunt următoarele:

 • Personalul - indiferent de nivelul la care îşi desfăşoară activitatea, contribuie la vitalitatea şi reputaţia firmei.

 • Calitatea produselor şi serviciilor oferite de tipografia proprie constituie principalul mijloc de menţinere a clienţilor existenţi.

 • Buna gestionare a resurselor precum şi reinvestirea unei părţi importante din profit - reprezintă sursa principală a dezvoltării firmei noastre.

 • Menţinerea reputaţiei noastre ca leader de piaţă, a prestigiului şi imaginii  prin profesionalismul personalului angajat şi valoarea pe care o adaugă în relaţiile cu clienţii.

 • EUROSTAMPA este deschisă şi ia în considerare toate contribuţiile furnizorilor şi partenerilor săi de afaceri, promovând relaţii de parteneriat cu aceştia.

 • Implicarea angajaţilor noştri în rezolvarea problemelor firmei, lucrând împreună, trecând peste orgolii şi ambiţii. Noi formăm o echipă!

 • Îmbunătăţirea continuă a calităţii şi a eficienţei constituie motorul succesului nostru.


      Pe viitor urmărim să ne extindem cota de piaţă. Dorim să păstrăm şi să consolidăm relaţiile cu partenerii de afaceri existenţi  şi să extindem colaborările cu parteneri noi prin intermediul calităţii, promptitudinii şi flexibilităţii serviciilor noastre.

 

 

 
 
Noutati / Evenimente
 
Recenzii
 
 
Publicatiile noastre in presa...
 
Editura Eurostampa
B-dul. Revoluției din 1989 nr. 26
300024 Timișoara
 
 
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru Politica cookiesSunt de acord