Editura si Tipografie
Site-ul nostru in limba romana Site-ul nostru in limba engleza
 
 
 
Colectii
 
 
In pregatire
SUPORT
TELEFONIC
 
0256 204 816, 0256 490 262, 0724 031 751, 0744 610 802
 
Confidentialitate, livrare
 

Confidenţialitate

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Editurii Eurostampa si a furnizorilor acesteia si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil se pedepseste conform legilor in vigoare.

Editura Eurostampa nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare.

Editura Eurostampa nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune survenite in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor acestuia sau ca urmare a defectiunilor de orice tip.

Editura Eurostampa nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor cartilor afisate, rezervandu-si dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care o anumita carte a fost epuizata.

 

Livrare

Libraria noastră virtuală oferă posibilitatea de comandă on-line cu plata ramburs, la ridicarea coletului de la poştă cu livrare la orice adresă de pe teritoriul României.
Vă invităm să parcurgeţi oferta noastră şi să selectaţi cărţile dorite, aşezându-le în coşul dvs. virtual de cumpărături prin completarea formularului de comandă.

 
 
Noutati / Evenimente
 
Recenzii
 
 
Publicatiile noastre in presa...
 
Editura Eurostampa
B-dul. Revoluției din 1989 nr. 26
300024 Timișoara
 
 
Cos de cumparaturi
Eurostampa pe Facebook Eurostampa pe Twitter Eurostampa pe Google +